Arkiver

Nyheder

Morten Lund bag ny bank – næste skridt i føljetonen

Der er mange der går rundt og gætter på helt præcis, hvad er det for en bank Morten Lund er igang med at skabe. Men en ting er sikkert det bliver “Shit simple and not easy”, som han kommentere til Trendsonline.dk over Twitter.

Vi har nu fundet nyt i føljetonen og denne gang er det en billede fra Instagram, som Morten Lund har taget, der viser en ufærdig tegning af noget der kunne ligne en udlåns model fra en bank. Man kan kun gætte på hvad det præcis illustrerer. Om Morten Lund langsomt er ved at skabe en Apple agtig stemning, før banken bliver lanceret er svært at sige, men man kan godt drage nogle paralleller. Der bliver langsomt lagt nogle ledetråde ud, der skal skabe en hype om denne bank.

Kom med dit bud på, hvad du mener billedet viser.

Skriv et svar