Arkiver

Nyheder

Nu letter Startup Weekend snart igen

Hvis du ikke ved hvad Startup Weekend er, så velkommen til Trendsonline.dk, for det må være dit første besøg. Trendsonline.dk er mediet der dækker disse events yderst intens, vi er altid med på eventet. Det er her hvor du kan opleve en helt enorm energi, der næsten får taget til at lette.

Nu sker det igen, denne gang i København og som altid vil vi dække det i løbet af weekenden, for vi er Startup Weekend!

Har du andre planer så glem dem
Hvis du har planer så er det bare at komme på en undskyldning, for i denne weekend står den i finanssektorens tegn, så vil du konkurrere mod Mortens Lunds kommende bank, eller har du et alternativ til Bitcoin eller iZettle så er det bare at pakke Laptop og en sovepose og møde op i CSE i morgen. Der er stadig pladser og dette er som altid en unik mulighed for at netværke, men endnu bedre, få en på opleveren.

Podio og Spiir.dk holder indlæg
Startup Weekend finance har desuden en række fede indlægsholdere der kommer i løbet af weekenden, og her må du ikke gå glip af Thomas Madsen-Mygdal, der stadig er med i en af tidens største og mest omtalte startups Podio, som blev solgt til Citrix for et unavngiven millionbeløb. Desuden kommer Ole Kassow der er medstifter af Spiir, ham har vi været så heldig og interviewe sidste år, interview med spiir.dk, og hvis man vil have mere Spiir.dk, så er der også et interview med Rune Mai. Desuden kommer Anders Hvid også og holder et super interessant indlæg om lørdagen. Det hele bliver dog skudt af fredag med Ted Zoller, tidligere VP fra Kaufmann Foundation der støtter op om Startup Weekend og er ledende figur på Center for Entreprenørskab på den berømte Kenan-Flagler businessskole på UNC.

Så hvis du ikke allerede har sikret dig en billet, så er det ved at være sidste chance nu. Gå ind på denne side og tilmeld dig nu!

1 kommentar

Skriv et svar