Arkiver

Nyheder

Podio taler nu Russisk og Kinesisk

Den tidligere danske startup, Podio, der blev købt af Citrix i sidste måned, for over 250 millioner kroner, udvider til to nye kæmpe markeder. I dag har de lanceret til ca. 1.2 milliarder mennesker i henholdsvis Rusland og Kina.


Deres mission er at give et værktøj, der gør arbejde og samarbejde meget nemmere og man må sige det er ved at lykkedes. Med denne tilføjelse til Podio hvor Rusland og Kina, har fået deres egen sprogversion, giver dette endnu bedre muligheder for at samarbejde på tværs over landegrænser.

10 sprogversioner
Nu er Podio oppe på hele 10 sprog man kan vælge i mellem, så om man taler brasiliansk, portugisisk, spansk, tysk, fransk, italiensk, engelsk eller dansk, så kan man få det på sit eget lokale sprog.

Det bliver spændende og se om russere og kineser tager imod Podio, med samme kyshånd som resten af verden. Man kan kun krydse fingre for det, for det gavner alle Podio brugere i hele verden.

Skriv et svar