Arkiver

Nyheder

Conferize lancerer alpha version og er ude af stealth-mode

Conferize vil disrupte en ny branche og er nu klar med en alpha version af hjemmesiden. Da vi interviewede Martin Ferro-Thomsen tilbage i forrige måned, der var de godt igang med at arbejde på Conferize.

Martin der tidligere har været med i startuppen Issuu, er denne gået i clinch med ny branche, der skal have den helt store disruption. Nu fokuserer han på konferencer og events og vil give deltagerne muligheder de tidligere kun drømte om.

Tag en tur rundt og oplev forskellen
Conferize er lige lanceret i en alpha version, der stadig er lidt buggy i hjørnerne. Der er en del lighedstegn mellem det vi kan se nu og den amerikanske tjeneste Lanyrd. Men som Martin udtaler. Så handler det om lige og tage en tur rundt i Conferize, så skal man nok opleve forskellen.

Man kan se et eksempel på en event der bruger Conferize her, se rebuild2012 eventen

Du kan i øjeblikket søge og tilføje nye events og konferencer, man kan følge folk og deres anbefalinger og selvfølgelig også fortælle hvilke events og konferencer man skal til i fremtiden.

Vi glæder os til at følge den videre udvikling med Conferize og vender tilbage så snart der er nyt fra dem.

Skriv et svar