Arkiver

Kategorier

Podcast

Podcast # 85 – Interview med Thomas Fogt Jensen – Crossbag

Thomas, der efter gymnasiet tog til England for at arbejde for et møbilfirma er startupper. I England brugte han fritiden med en webshop, hvor han var samarbejdspartner og hjalp med webshoppen der solgte kølere til computere.

Da begge forældre også er iværksættere så ligger det i generne, derfor købte han også Cooler Kits tilbage i 2006, og et år efter havde han otte doblet omsætningen. I 2010 ville han videre og solgte webshoppen til en konkurrent og i dag er han klar med næste projekt. Intet mindre end en disruption indenfor fitness industrien, det er målet og den helt store vision.

Hør bl.a. i dette podcast med Thomas / Crossbag:

– En rejse rundt om jorden er det vejen frem?
– Hvordan sælger man før man har et færdigt produkt?
– Er Alibaba stedet at starte når man går igang med et sourcing projekt?
– Hvordan styrer man en kinesisk samarbejdspartner?
– Fik Thomas et sug i maven da pakken fra Kina kom?
– Er internet of things også en del af visionen for Crossbag?

Rigtig god fornøjelse

Podcast # 85 – Interview med Thomas Fogt Jensen, 43 min.