Arkiver

Nyheder

Tine Thygesen blandt de 100 mest indflydelsesrige i Europa

Piger i startupscenen, dem kommer der heldigvis flere og flere af, og sådan er det også i Danmark. Nu har Girls In Tech kåret de 100 mest indflydelserige piger i tech / startupscenen.

På denne europæiske liste var Danmark så dygtige, at vi havde to med . Så der skal lyde et stort tillykke til Tine Thygesen fre Everplaces, som vi interviewede i sidste måned, interview med Everplaces og Natasha Friis-Saxberg, Gignal. Hende har vi også interviewet, det ligger dog lidt længere tilbage og var før vi opgraderede til bedre lydudstyr, interview med Gignal.

Listen der dækkede over 19 forskellige europæiske lande, heriblandt UK, Irland, Frankrig, Tyskland, Italien, Sverige, Norge, Finland, Belgien, Holland, Letland, Polen, Litauen, Spanien, Grækenland Israel, Tyrkiet og sidst men ikke mindst Danmark blev sammensat udfra kriterier som lederskab enten internationalt eller lokalt, and deres evne til at give tilbage til startup-scenen.

Andre som Trendonline.dk også skal have en anerkendelse, så er det Anette Nørgaard fra Microsoft Bizspark, Camilla Ley Valentin fra Queue-IT, Lisbeth Chawes fra Social Viper og Therese Hansen fra Xiive. Vi har helt sikkert glemt nogen, og hvis det er tilfældet så kommentér endelig nedenfor

1 kommentar

Skriv et svar