Arkiver

Nyheder

Genhør med de mest populære podcasts på Trendsonline

Vi har efterhånden produceret ret mange podcasts på Trendsonline, og det hænder vi også selv glemmer hvilke der var de fedeste! Vi har derfor stykket en lille sommerguide sammen til dig, der trænger til et break i Tour de France (Jaja, også selvom du ikke gør), med de mest lyttede podcasts. Enjoy!

I februar 2011 slog dette indlæg med Martin Thorborg om fremtidens webshop alle lytterekorder. Måske du stadig kan hente lidt inspiration fra denne podcast, hvis du befinder dig i dette miljø.

For halvanden år siden havde vi en god snak med Mikkel Hippel Brun fra Tradeshift, som hjælper virksomheder med at gøre fakturering 100% elektronisk, og meget mere sexet.

Du har garanteret selv denne app – etilbudsavis. Vi snakkede sidste vinter med Christian Birch, som er medstifter af denne app, som er hentet over 300.000 gange. Også herre smart, hvis man er typen der går op i tilbud, men helst ikke vil afsløre det med en stak reklamer liggende på køkkenbordet!

I maj 2012 snakkede vi med Søren Halskov Nissen fra Click a Taxi – en app der sørger for at din taxa kommer til tiden, og med over 60.000 downloads.

I marts 2011 interviewede vi Kasper Hulthin fra Podio – hør hvordan det gik den fornyligt opkøbte virksomheden for halvandet år siden.

Update: Et par andre podcast der lige skal med på denne liste er et podcast med David Helgason fra Unity3d, om hele historien fra kældervirksomhed til en værdisættelse tæt på en milliard.

Et andet podcast man bare skal kaste sig over, var vores snak med Kasper Tidemann fra Meeho, her snakker vi virkelig om udbytte og tips og tricks til hvordan man sælger større organisationer.

Update: kl. 20.53

Skriv et svar