Arkiver

Nyheder

Ugens App #5 – GymPact

GymPact hjælper dig med at få røven ud af døren – selv på regnvejrsdage.

Jaja tænker du. Ingen app kan få mig ud af døren på en kold oktoberdag i Danmark. Hvad så hvis jeg siger, at du ellers får lov til at betale ved kasse 1?

Du er en travl iværksætter, og du prioriterer med garanti dit arbejde meget højt. Dette på bekostning af de timer som du burde bruge på at være god ved dig selv. Efter min mening er dette et elendigt valg, og med en håndfuld timer fokuseret træning, så garanterer jeg at du både bliver bedre til at koncentrere dig om dit arbejde, og sikkert også meget rarere at være sammen med.

Tjen penge på din træning

GymPact er en genial app, som giver dig mulighed for at tjene penge for hver gang du træner. Og hvis du ikke smutter til din planlagte yogatime, så får du i stedet lov til at betale en bøde.

GymPact blev lanceret i januar af de tidligere Harward-studerende Yifan Zhang og Geoff Oberhofer, der gennem deres fag Behavioral Economics, samt en baggrund i atletik, så et marked for en app der kan hjælpe motivationen lidt på vej.

Pengene du tjener for hver træning indkasserer du via PayPal, og bliver taget fra puljen af syndere, der må betale en bøde for hver misset træning.

Du bestemmer selv hvor meget du vil betale i bøde (dog minimum 5 dollars – og husk lige at kursten på dollaren stiger p.t.), og hvis du nu tænker – så kan jeg da bare tjekke ind i mit træningscenter, og skride igen, så tager du fejl. Der er taget højde for snydepelse, så du bliver også straffet, hvis du ikke bliver din træning ud (noget du også selv har defineret på forhånd).

App’en er gratis, lækker i designet og måske det der skal hjælpe dig med at komme ud af døren på regnvejrsdage. Så kan du jo altid købe en pakke flødeboller for de penge du tjener – bare fordi du kan!

 

1 kommentar

Skriv et svar