Arkiver

Nyheder

Martin Thorborg hjælper startups med fremskaffelse af kapital

Amino.dk og Martin Thorborg tilbyder kapital

Amino.dk og Martin Thorborg tilbyder kapitalAmino og Martin Thorborg har lanceret servicen, Amino Kapital, der giver startups mulighed for fremskaffelse af kapital.

Amino har eksisteret siden 2005 og har løbende lanceret services til det danske iværksætter-miljø.

Nu ønsker de at hjælpe iværksættere og virksomheder med fremskaffelse af risikovillig kapital til projekter, der normalt ville få afslag i banken.

“Bankerne svigter og har smækket kassen i for dansk erhvervsliv og derfor kan folk med penge, nu møde folk der mangler penge på Amino”, oplyser Martin Thorborg på sin blog.

Matchmaking uden følelser – både udbud og efterspørgsel er tilstede
Noget tyder på, at fremskaffelse af kapital hos bankerne kan være besværligt. I hvert fald har en række virksomheder allerede valgt at søge kapital gennem Amino. I skrivende stund har godt 30 projekter fundet vej til Amino Kapital – lige fra projekter, der er i idéfasen til virksomheder, som allerede har omsætning. Omkring 40 investorer har tillige meldt sig på banen, og står til rådighed med lån og kapital.

Er du interesseret?
Står du med en startup, der mangler kapital, tager det kun få klik inden du er i gang. Det koster 499 kr. at oprette en annonce, hvor du efterspørger en investor. Når du opretter en annonce, skal du angive branche og selvfølgelig baggrundsoplysninger om dig selv og projektet, du søger kapital til.

Er du investor kan du oprette en gratis og anonym profil, hvor du får besked hver gang en virksomhed matcher de brancher, som du ønsker at tilbyde et lån eller investere i.

Amino Kapital – nyt produkt hos bankerne
Som Martin Thorborg skriver på sin blog, har bankerne smækket kassen i for dansk erhvervsliv. Bankerne er naturligvis blevet mere skeptiske som følge af finanskrisen, og har muligvis skærpet reglerne for deres kreditgivning. Selvom det kan være en hæmsko for mange, er det selvfølgelig okay, da bankerne ikke skal stille risikovillig kapital til rådighed.

Det skal dog ikke forhindre banken i at hjælpe kunderne, og med Amino Kapital har bankerne nu mulighed for at hjælpe deres kunder, selvom de selv må give afslag på en låneforespørgsel. Hvilke muligheder det kan give bankerne, har jeg skrevet om her; Ny mulighed for bankerne: Tilbyd kunderne Amino Kapital.

Et interessant tiltag fra Amino, som Trendsonline vil følge med stor interesse.

Besøg Amino Kapital.

(Lad os høre din mening om Amino Kapital – skriv i kommentarfeltet nedenfor)

Skriv et svar