Arkiver

Nyheder

Event: Bliv klogere på digitale trends

EVENT2012 v. it-forum logo

it-forum inviterer igen i år til Event, nu med titlen Event 2012. Event 2012 giver dig mulighed for at få indsigt i de nye digitale tendenser og muligheder, som opstår mellem samfund og it-branchen.

Onsdag d. 26. september, kan it-forum åbne dørene på Radisson SAS i Aarhus, med et program som virkeligt er i stand til at fange tendenser i den danske IT-branche i tiden.

Så har du ligget på den lade side over sommeren, er der nu mulighed for at komme up to date, hvis du altså er i stand til at gribe de 1500 kr i pungen, som deltagelsen koster (bemærk – kun 800 kr ved medlemskab af IT-forum).

Det smarte samfund

Årets event tager udgangspunkt i de initiativer, som der i løbet af det sidste år er blevet sat i søen for at gøre Region Midtjylland, til en Smart Region og Aarhus, til en Smart City. Talerne er således også primært udvalgt inden for dette område.

Vinklingen af emnet er rettet mod it-forums medlemmer, og fokuserer således på muligheder indenfor teknologi og forretningsudvikling, som er relevant for virksomheder og personer i den digitale branche.

Programmet indledes med en præsentation af Smart City-begrebet ved Ben Hammersley fra Wired Magazine, og sikrer således et fælles grundlag for at diskutere mulighederne, som ligger  i udviklingen af det smarte samfund. it-forum har dernæst opdelt oplæggene til Event 2012 i kategorierne “Sociale Medier”, “Apps”, “Design” og “Forretningsudvikling”.

Oplægsholderne

Der er et stjernespækket program lagt for dagen, som bl.a. giver dig mulighed for at opleve og efterfølgende netværke med:
Minister for forskning, videregående uddannelse og innovation, Morten Østergaard
Digital trendekspert og innovationskonsulent, Christiane Vejlø
Innovation Executive og Chief Techonologist ved IBM, Anders Quitzau
Ejer af  HUGE LAWN SOFTWARE ApS, Uffe Overgaard Koch
… og mange flere.

Så hvis sommeren har bragt knaster på kisterbunden og du samtidigt ønsker at undersøge de forretningsmuligheder, som kan opstå omkring det smarte samfund – så flyv ind og farv din kalender d. 26. september fra kl. 12 til kl. 18:30.

Se hvem de øvrige oplægsholdere er – og tilmeld dig – lige her.

 

Skriv et svar