Arkiver

Nyheder

ETC12 // EverClip vinder Evernote Developers Cup

Med $20.000 på lommen og en imaginær guldmedalje om halsen kan EverClip kalde sig vindere af Evernote Developers Cup, som blev offentliggjort ved afslutningen på dette års Evernote Trunk Conference.

EverClip er en iPhone app, der gør det muligt for brugere at gemme webindhold direkte til Evernote fra deres smartphone.

“Vi er så glade for at have vundet, for vi forventede det slet ikke. Der var så mange gode idéer med” – Alex Hui, co-founder, EverClip

De to stiftere, Alex Hui og Francis Chong har en baggrund indenfor henholdsvis japanske studier og computer science. EverClip er udviklet på fuld tid, og drengene har forsørget sig selv gennem deres fælles virksomhed.

”Idéen opstod af personlig irritation over at vores workflow ikke var effektiv nok og derfor besluttede vi at bygge vores app selv” – Alex Hui, co-founder, EverClip

EverClip blev udgivet for en måned siden og har haft cirka 20.000 downloads, men drengene håber, at mange flere vil downloade deres app efter eksponeringen på ETC.

”Vi vil gerne have at brugerne har en fantastisk oplevelse med vores produkt, derfor lytter vi meget til den feedback vi får” – Francis Chong, co-founder, EverClip

Der er masser af andre gode idéer mellem ørene på Chong og Hui, men det første stykke tid vil gå med at udvikle funktionaliteten og forbedre designet af EverClip.

EverClip blev skarpt forfulgt af KustomNote fra USA på 2. pladsen samt EV fra Brasilien på 3. pladsen. Læs mere om alle finalisterne.

Afgørelsen blev truffet af en jury bestående af senior executives fra Evernote samt en Twitter afstemning blandt konferencens deltagere.

Skriv et svar