Arkiver

Nyheder

SoccerTrix får boldekvilibrist som ny ejer

Vi har nævnt SoccerTrix et par gange på Trendsonline.dk og startup-virksomheden, der blev startet af Thorsteinn Fridriksson er blevet solgt til Michael Toft, der tidligere har været involveret i projektet. SoccerTrix har været igennem et par pivots, uden det har fået ordentlig traction om det er dette eller Thorsteins fokus på hans nye projekt Pumodo, der har fået ham til at sælge SoccerTrix skal vi ikke kommentere på.

Freestyle fodboldspiller ny ejer
I dag hedder ejeren Michael Toft og den 21-årige freestyle fodboldspiller, vil bruge SoccerTrix til at gøre danske og udenlandske fodboldspillere meget bedre. Dette kommer til at ske gennem en ny udviklet app, der bygger på grundtrækkene fra SoccerTrix webservice.

Netværk kan give traction
SoccerTrix tager det bedste fra den virtuelle verden og udnytter det i virkeligheden. Det virtuelle skal være med til inspirere børn og unge til at røre en fodbold endnu mere end de gør i dag. Samtidig med at få flere ud og spille i skolegården og på gaderne, kan enkelte lære nye tekniske færdigheder med bolden,” siger Michael Toft.

Michael Toft er et kendt navn i street fodbold-kredse, og hvis han eksekverer SoccerTrix rigtigt kan det også være at han bliver det i den danske startupscene. På en promoveringstur for den Google-ejede videotjeneste YouTube turnerede han Europa og Afrika tyndt med verdens bedste street fodboldhold kaldet Street Legends.

Vi glæder os til at følge SoccerTrix og om Michael gennem sin kontaktflade til fodboldverdenen, kan være med til at sætte fart over SoccerTrix.

Skriv et svar