Arkiver

Nyheder

Splinx skaber socialt medie for sportsinteresserede

En ny dansk startup-virksomhed vil hjælpe folk med at dyrke sport sammen. Du kender det sikkert godt – du har brug for lidt luftforandring fra Photoshop eller programmering. Du har lyst til at komme ud i verden og spille noget fodbold, men mangler andre at spille med. Efter en håndfuld forgæves opkald til vennerne ser du dig nødsaget til at opgive planen.

Dette vil  danske Splinx lave om på, og har med deres app taget første skridt mod et nyt socialt netværk for sportsinteresserede, der forbinder dig med ligesindede i dit lokalområde.

“I modsætning til for eksempel Facebook, der fokuserer på at holde kontakt med folk, man i forvejen kender, så ligger Splinx op til at man skal møde nye mennesker med fælles interesser. Opretter man eksempelvis en basketballkamp igennem Splinx, får alle folk i nærområdet med interesse for basketball automatisk besked herom, og kan herefter tilmelde sig aktiviteten, kommunikere med de andre deltagere og finde rutevejledning til basketballbanen- altsammen direkte igennem app’en”, udtaler Troels Nielsen til Trendsonline.dk og fortsætter:

”Jeg tror at folk har en tendens til at arrangere størstedelen af deres sportslige aktiviteter sammen med venner, kollegaer osv. som de i forvejen kender, selvom de egentlig glædeligt vil lukke fremmede ind i kampen. Med Splinx giver vi brugerne et værktøj til nemt at invitere folk udefra og dermed fylde de tomme pladser til kampen og møde nye mennesker” siger stifteren af Splinx, og hentyder hermed til app-holdets mission om ”at bringe brugerne sammen med menneskerne omkring dem, på den sjoveste og sundeste måde muligt: gennem sport”.

Flere og flere tager konceptet til sig
Splinx er stadigvæk i opstartsfasen og har først lige rundet de første par hundrede brugere i Danmark. De første brugere er dog allerede begyndt at tage app’en ind i deres aktive hverdag.
”Det er virkelig fedt at se hvordan folk tager konceptet til sig, og vi ser virkelig frem til at se hvordan det bliver når vi får endnu flere brugere. iPhone-udgaven af Splinx er naturligvis kun starten, og vi satser på at have en Android version samt en fuldt funktionel hjemmeside med endnu federe funktioner klar til foråret næste år så vi kan få hele Danmark med,” konkluderer Troels om deres nystartede startup virksomhed.

Vi har tidligere skrevet om et andre danske og internationale startup virksomheder som har fokus på motion og træning, og med Splinx nye sociale netværk bliver dette område endnu bedre dækket ind. Som altid vil vi følge dem og tage en snak med Troels, når vi kommer lidt længere frem i kalenderen. I mellemtiden kan vi kun anbetale folk at kigge nærmere på Splinx og næste gang der skal spilles bold, så er dette vejen frem for at finde deltagere til en god gang fodbold.

Skriv et svar