Arkiver

Nyheder

ETC12 // Recap: Gik du glip af noget?

Evernote Trunk Conference er overstået for denne gang, men inden vi lukker helt ned for ETC12 får du lige et recap på sidste weekends begivenheder.

Evernote startede konferencen med at afsløre lanceringen af Evernote for Business, som køres i stilling i december 2012 og kommer til at koste 10 USD.

Herefter gik konferencens deltagere og de sociale medier i selvsving ved nyheden om et samarbejde mellem Evernote og Moleskine. The Smart Notebook har ifølge begge CEOs været efterspurgt af brugere på begge sider i lang tid. Notesbogen gør det muligt at overføre sine håndskrevne noter til Evernote og gør det samtidig muligt at søge og tagge dem ved hjælp af Evernotes nye iPhone app. Vi mødtes med Moleskines CEO til en snak om at bygge bro mellem den analoge og digitale verden og visionen for de to virksomheders fremtidige samarbejde.

Konferencen bød også på kåringen af Evernote Developers Cups vindere. EverClip løb med førstepladsen med deres app som gør det muligt for brugere at gemme webindhold direkte i Evernote fra deres smartphone. Læs interviewet med drengene fra Hong Kong og hør om deres fremtidige planer. KustomNote kom ind på en 2. plads og EV tog 3. pladsen.

Vores interview med selveste Phil Libin, CEO for Evernote, blev til en snak om Libins egne erfaringer med at starte virksomhed og gode råd til andre iværksættere. Vi talte også om hvorfor de bedste iværksættere ofte ikke er helt normale og hvorfor Danmark har en masse uudnyttet potentiale i forhold til at starte flere virksomheder – Libin kaldte det endda et magisk sted.

Sidst men ikke mindst tog vi en snak med Evernotes Senior Manager for Content Strategy, Kasey Hickey om Evernotes brug af Ambassadors og hvordan det spiller ind i deres stærke brugercommunity. Hickey kom med flere gode råd, som andre startups også kan gøre brug af.

Glem ikke at tjekke billederne ud fra konferencen på vores facebook page.

Du kan også følge Twitter strømmen med hashtagget #evernoteetc – et tweet indrammer vist meget godt stemningen på konferencen:

 “I am ridiculously excited to be at #evernoteetc. In nerd bliss”

Alle oplæg blev optaget og vil blive lagt frit tilgængelige fra Evernote snarest. Vi poster når det sker!

Skriv et svar