Arkiver

HardwareNyheder

Nabby er fremtidens babyalarm

Idéen til Nabby opstod da Anders Vesterborg Larsen, den ene founder af Nabby, havde lagt sin søn til at sove, og han kiggede på babyalarmen, som de havde erhvervet sig i Babysam. Hvorfor kunne man ikke sende signalet fra babyalarmen videre over til smartphonen?. 

Anders Vesterborg Larsen fik hurtigt overtalt Alex Dagil, som han havde mødt gennem studiet på CBS om, at Nabby var en god idé. Trendsonline.dk tog en kort snak med Anders Vesterborg Larsen fra www.Nabby.dk om konceptet og hvor vi kan regne med at se Nabby i fremtiden.

Udviklingsprojekter er svære at planlægge hunderede procent, for det drejer sig om at udvikle noget, man ikke har prøvet før. Så man løber tit ind i problemer hen ad vejen. Nabbys fokus har været at få et godt produkt ud til kunden i sidste ende, frem for for at gå efter, at  skulle være færdig til en præcis dato. Ifølge deres første plan, så skulle de have været færdige nu, og det er ikke helt tilfældet:

“Med en akademisk baggrund fra CBS lærer man et trick eller to til hvordan man strukturer og holder en tidsplan. Men det vigtigste har nok været at indse, at der er stor forskel på teori og virkeligheden. Vi er dog sikre på at den ekstra tid vi har brugt til at modne produktet, bestemt kommer kunden til gavn i den sidste ende”.

Babyalarmen kombineres med din smartphone

Nabby er en virksomhed, der på nuværende tidspunkt , udvikler en babyalarm til iDevices og Android. Da dele af deres forretningsmodel stadig er hemmelige, vil Jesper ikke ind på yderligere detaljer. Men planen er at Nabby lancerer produktet både online og i babyudstyrsbutikker i Danmark, England og Tyskland i foråret 2013.

“Når vi er ude og snakke med folk omkring vores projekt, så er der mange der til at starte med som tror, at vi kun laver en applikation.
Vi har flere gange fået pulsen op, når vi hører fra bekendte, at de har set nogen der laver det samme som os, det viser sig dog heldigvis at være en eller anden babyalarm applikation, man kan købe i App Store. Vi har også været ude for at folk siger “Jeg har ikke en smartphone- jeg har en iPhone”, når vi spørger mødre om deres valg af telefon. Så vi har lært lidt af, at man skal passe på med at antage at folk fanger den med det samme, hvis vi kun siger “en babyalarm til smartphones”, siger Anders Vesterborg Larsen

Teknologien skal tilpasses hverdagen – ikke omvendt

Der har været en del udfordringer for www.Nabby.dk og på den forretningsmæssige side har det været at få rejst kapital til projektet. Rent teknisk har det været at få produktet til at virke optimalt med iDevices. Apples restriktioner og mindre frihed end Android, har givet dem nogle problemer. Men produktet bliver bedre og bedre og Nabbys kunder får ifølge Anders Vesterborg Larsen et produkt: “Som passer ind i en dagligdag hvor ens smartphone er en stor del af denne, og samtidig fungerer som et all-in-one device”.

Med Nabby kan man forvente en teknisk løsning der passer til det årti vi lever i.
“De to modificerede walkie talkier, som man kender i dag som babyalarmer, har været der siden start 90’erne, og har teknisk ikke rykket sig ret meget. Vi tilbyder ny teknologi, der giver brugeren både mere performance og funktionalitet”, siger Anders Vesterborg Larsen

Nabby forventer at lancerer i foråret 2013 og i øjeblikket er de midt i en udviklingsperiode, hvor flere ting stadig kan få launch til at rykke til senere på året. Men der er hundrede procent fokus på denne periode, og hvert enkelt milepæle fejres som sådan noget skal. Vi har tændt “babyalarmen” og sat den til at overvåge endnu en dansk startup der håber på det store gennembrud. Vi satser på der er lyd fra Nabby om ca. et halvt års tid og her vil vi selvfølgelig følge op på dette interview.

Se mere på www.nabby.dk

2 kommentarer

  • Jeg synes, at det er super smart, at man kan forbinde babyenheden med sin smartphone eller tablet. Nabby babyalarm er på den måde en ganske innovativ opfindelse.

  • Vi har lige bestilt en Nabby babyalarm, så nu er vi spændte på at teste den. Vi har tidligere haft en Super Nova babyalarm, som vi var ganske tilfredse med.

Skriv et svar