Arkiver

Nyheder

Dansk startup vil gøre tiden på vejen nemmere

Tiden er løbet fra de gammeldags trafikmetoder, hvor bilister er nødt til at checke trafikforholdene på en uoverskuelig hjemmeside eller modtage kringlede SMS’er. Dette vil en dansk startup Roadaid lave om på, og derfor har et par danske iværksættere lavet tjenesten RoadAid.

“Med RoadAid vil vi ændre måden hvorpå danske bilister modtager og bruger trafikmeldinger”, udtaler Babak Bijan og fortsætter

“Ideen til RoadAid opstod, fordi de danske trafikforhold forværres. En af årsagerne er det stigende antal biler og dette forårsager en masse spildtid på de danske veje, hvilket hvert år koster samfundet enorme summer”.

RoadAid kan bedst betegnes som en gratis, social trafiktjeneste, hvor brugerne via deres smartphone, kan advare hinanden om hændelser på vejene. Det kan være vejarbejde, trafik, kødannelser, politi m.m. Da trafikmeldingerne tilbydes i realtid, vil brugerne kunne nå at få advarslen inden de havner i fx en kø, fotofælde eller lign.

Som noget helt nyt tilbyder Roadaid i deres nyeste opdatering også et hurtigt overblik over benzinpriser i nærområdet, samt hjælp til andre brugere ved at opdatere priserne på de benzinstationer man selv gør brug af.

Er du meget på vejen, så kan du crowdsource denne viden, så vi alle kan komme billigere rundt i Danmark og undgå alt den spild tid man ellers tit rammer når man er på landevejen

Se mere her – www.road-aid.com

Skriv et svar