Arkiver

Nyheder

Breaking news – Danske Atosho får Serie A investering fra Supremum Capital

Den danske startup Atosho der tidligere har fået investering fra Alex Ferguson, får yderligere €2 mill. i første del af en Serie A investering fra Supremum Capital i England.

Atosho glimter klarere og klarere på startup-himmelen og med denne ekstra kapital beviser de, at vi skal have meget store forventninger til Atosho i fremtiden. De har med deres platform, der forbinder medier, udgivere og bloggere med et netværk af webshops fået så stor succes med denne platform at de har fået tiltrukket yderligere kapital. Da sidste investering kom på plads satte vi et spørgsmålstegn ved om Alex Fergusons investering ville bringe dem videre, det kan man hvis kun svare JA til i dag.

“Hos Supremum Capital er vi begejstret for denne type shopping oplevelse som Atosho tilbyder og den brede vifte af medier, som Atoshos ecommerce infrastrukturløsning kan anvendes på”, udtaler Denis Shafranik fra Supremum Capital i en pressemeddelelse.


Efter afslutningen af finansieringen runde slutter Denis Shafranik, Managing Partner hos Supremum Capital sig til Atosho bestyrelse.

[styled_box title=”Startuponline.dk – Danmarks største startup-oversigt” color=”gray”]Se Atoshos profil i Danmarks største startup-oversigt[/styled_box]

Skriv et svar