Arkiver

Nyheder

Iconfinder bliver første danske startup i 500startups

Iconfinder bliver den første danske startup i det verdensberømte acceleratorprogram 500startups. Nyheden er helt officiel, og samarbejdet mellem danske Iconfinder, Vækstfonden og 500startups kan gå igang.

500startups er et af de mere berømte acceleratorprogrammer i USA, og med et super line-up der bl.a. tæller David McClure, Tim Ferris, 4 hour workweek , Eric Ries, Lean Startup og Rashmi Sinha, Slideshare og mange flere, så ser det endnu bedre ud for de startups der er blevet optaget i acceleratorprogrammet heriblandt danske Iconfinder.

Vi håber dette setup skaber succes, både for Iconfinder, Vækstfonden og Danmark i helhed, for hvis dette er tilfældet, kan denne model kopieres igen og igen og bevise at det er en enestående model mellem Danmark og Silicon Valley. Vi følger op med et interview af Martin LeBlanc i morgen.

[styled_box title=”Startuponline.dk – Danmarks største startup-oversigt” color=”gray”]Se Iconfinders profil i Danmarks største startup-oversigt[/styled_box]

Skriv et svar