Arkiver

Nyheder

Breaking news – Tommy Ahlers investerer i Click A Taxi

Click A Taxi har i dag offentliggjort en ny investeringsrunde på 8,5 millioner med penge fra eksisterende investorer og Tommy Ahlers, der tidligere startede og solgte ZYB og sidenhed har investeret i Podio.

“Mine erfaringer fra ZYB og Podio viser mig hvor vigtigt en idé, et stort marked og det helt rigtige team, der kan eksekverer meget hurtigt kan være. Jeg har kunnet sætte flueben ud for alle tre ved Click A Taxi, og de er et rigtig godt eksempel på hvordan et klog digital løsning fungerer i en gammel industri. Jeg er super glad for at være en del af denne startup”, siger Tommy Ahlers.

Update: kl. 10.27
Tommy Ahlers investerer sammen med tidligere investorer, ikke som vi skrev tidligere, at Tommy investerede kr. 8,5 millioner selv.

Skriv et svar