Arkiver

Nyheder

Netværksportalen – et Corporate Take Off

Netværksportalen indeholder eksterne, formelle netværker, og henvender sig til både privatpersoner og erhvervsfolk. Udbyttet som medlem af alle disse netværk og foreninger er vidensdeling, samarbejde, rådgivning og/eller fællesskab.

For godt to år siden interviewede vi Netværksportalens to stiftere René Dalsgaard Larsen og Christoffer Buch-Larsen. Vi syntes derfor det var tid til en update på det spændende projekt. Det resulterede i en snak med Freja Svane, som foruden at være studerende, står for kommunikation og marketing hos Netværksportalen. Hun er sammen med en anden studerende, Jacob Møller, og den ene af stifterne, Christoffer Buch-Larsen, en af de drivende kræfter bag foretagendet.

Freja Svane fortæller, at Netværksportalen lige nu er et Coorporate Take Off. Et Coorporate Take Off er et forløb for virksomheder og studerende, der faciliteres af Studentervæksthus Aarhus. Det er et samarbejde mellem studerende og en virksomhed, i dette tilfælde Freja Svane og Jacob Møller og virksomheden Secoya, som ejer og driver Netværksportalen. Freja Svane forklarer, at det handler om at finde ud af, hvorvidt projektet er bæredygtigt, og hvis det er, om Netværksportalen på sigt skal være en selvstændig virksomhed.

Freja Svane tror på projektet.

“Lige nu handler det om at finde ud af, hvad brugerne gerne vil have og hvad de interesserer sig for, for portalen skulle gerne dække så meget som muligt. Dette skulle gerne realiseres blandt andet ved at skabe en masse aktivitet og diskussioner på Netværksportalens Facebook-side og Linked In profil og ellers vil vi simpelthen kontakte de netværk og foreninger, der endnu ikke kender til Netværksportalen”, siger Freja Svane til Trendsonline.dk

Hos Trendsonline vil vi blive ved med at følge Netværksportalen. Vi er spændte på at se, om den med tiden bliver en selvstændig virksomhed.

Skriv et svar