Arkiver

Nyheder

Startup Weekend – København – Interview Thomas Hartvigsen

Inden Startup Weekend startede, tog Trendsonline.dk sig en kort snak med Thomas Hartvigsen, der lige har sagt et job op hos Economic som business developer, for at satse på en karriere med egen freelance konsulentforretning.

“Jeg er uddannet ingeniør, men har arbejdet med websites, online marketing og alle mulige ting indenfor dette område. Senest har jeg været tre år hos E-conomic, hvor jeg lige er stoppet, for at gå freelance vejen”, siger Thomas og fortsætter

“Jeg har en kollega i Economic der har anbefalet det her, han har været med i et hav af Startup Weekends”.

Den ældste form for marketing
Heldigvis virker word of mouth stadig,og som vi skrev i en artikel i går, så er det fedt at se så mange mennesker, der har været ude for den ældste form for marketing, word of mouth.

Afslutningsvis hørte vi kort ind til hvad Thomas forventede af weekenden:

“Jeg forventer at netværke for vildt og lære en masse mennesker at kende. Desuden overvejer jeg at pitche noget selv”, siger Thomas til Trendsonline.dk

Vi prøver at fange Thomas søndag og hører hvordan det er gået og om han fik pitchet ideen, om det blev valgt eller han brugte weekenden på en anden idé.

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar