Arkiver

Nyheder

Interview fra Startup Weekend – Peter Trydemann – MaxMarketing

Dette er første podcast i en række som bliver lagt på Trendsonline.dk, hen over weekenden hos Startup Weekend på de forskellige lokationer. Første podcast er med Peter Trydemann, der pitchede Max Marketing. Rigtig god fornøjelse.

Podcast med Peter Trudeman – MaxMarketing

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

[/styled_box]

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar