Arkiver

Nyheder

Interview fra Startup Weekend Aarhus – Henning Horn – Eventbooth

Hvis du også er en af dem der smider visitkort væk, så snart du har fået dem fra en anden deltager på en event, så er Henning Horn ved at lave en løsning til dette. Henning er deltager ved Startup Weekend i Aarhus og igang med at gøre dette nemmere. Eventbooth gør det muligt for alle deltagere til eventen, at tage et billede, der er tagget og på den måde kan man som deltager finde frem til ansigt, navn og sociale medie profiler.

Lyt med i dette podcast

Podcast med Henning Horn – Eventbooth

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

[/styled_box]

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar