Arkiver

Nyheder

Interview fra Startup Weekend Aarhus – Jens Lund – Upseller.co

I en salgsorganisationer handler det om at performe og her er konkurrencer en stor del af dette. Dette driver sælgere der er konkurrencemennesker ud over det sædvanlige. Et af projekterne til Startup Weekend Upseller.co, vil gøre disse konkurrencer meget sjovere og indlevende ved at gøre brug af Gamefication.

Lyt med i dette podcast fra Startup Weekend i Aarhus.

Podcast med Jens Lund – Upseller.co

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

[/styled_box]

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar