Arkiver

Nyheder

Interview fra Startup Weekend København – Anders

Hvis man er til større events med oplægsholdere og der er mulighed for at stille spørgsmål, så er det næste altid kun dem der sidder i de forreste rækker eller nogle der bliver valgt tilfældigt ud, der kommer til at stille spørgsmålene.

Hvad hvis man kunne sende spørgsmålet til speakeren, der herefter kunne vælge de bedste spørgsmål ud. Og hvis deltageren blev valgt ud til at stille spørgsmålet så ville de gøre det gennem deres smartphone. Det er præcis det som teamet arbejder med i denne weekend. Anders studerer til daglig hos Roskilde Universitet, og har ofte ved forelæsninger siddet og råbt sine lunger ud for at hans underviser hørte ham, og det var her ideen opstod.

Lyt med i dette podcast.

Podcast med Anders

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

[/styled_box]

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar