Arkiver

Nyheder

Interview fra Startup Weekend København – Thomas Mølgaard – Toowl

Som den hurtige læser og lytter har opfattet, så er vi til Startup Weekend i København, Aalborg og Aarhus denne weekend. Det er et lidt pakket program og derfor har vi ikke helt synkroniseret vores indlæg i rækkefølge og i forhold tid og sted.

I dette podcast snakker vi med Thomas Mølgaard fra Toolsonline, som til daglig er en del af Rainmaking. Han har valgt og bruge weekenden ude ved Nokia og til Startup Weekend. Thomas vil lave verdensbedste sammenlignings site til B2B tools.

Lyt med i dette podcast.

Podcast med Thomas Mølgaard – Toowl

[styled_box title=”Subscribe / Download podcast” color=”gray”]

[/styled_box]

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar