Arkiver

Nyheder

Danske finalister til Red Herring Global Award 2012

Red Herring er en af de mest anerkendte konkurrencer for startups at blive finalister i og ultimativt vinde. De sidste par år har der været danske deltagere og dette års Red Herring er ingen undtagelse.

Red Herring redaktions har valgt finalisterne til Red Herring 100 Global Award 2012. De er de mest innovative og lovende startups fra hele verden og er fundet i en pulje af tusindvis fra Nordamerika, Europa og Asien. Her kan vi i Danmark være stolte for der er hele seks med,

Det kan dog stadig gøres bedre for vi ligger på en anden sidsteplads, hvis vi kigger på skandinavien. Sverige har otte med på listen, Finland ni og Norge tre. Vi kan dog krydse fingre for, at noget er finalister og noget andet er vindere, for her har vi nogle spændende startups, der har potentialet til at gå hele vejen.

Nedenfor ses listen på de danske startups der er med på shortlisten:

Queue-It
Der foruden denne finaleplads også har deres CEO Camilla Ley Valentin nomineret til Ivækstprisen i kategorien bedste kvindelige iværksætter

Atosho
DukaPC
Mobile Fitness
Preview Networks
Velocitytech

Som Red Herring skriver på deres hjemmeside, så bliver alle finalisterne evalueret på både kvantitative og kvalitative kriterier, såsom finansielle resultater, teknologisk innovation, ledelse, IP rettigheder, eksekvering af strategi, og disruption i deres respektive brancher.

Efter en afsluttende bedømmelse bliver den globale vinder kåret på en event i Los Angeles i november 27-29 til RED Herring Global Forum 2012.

Skriv et svar