Arkiver

Nyheder

Interview med Kyle Kesterson om Startup Weekend Aalborg

Søndag aften. Under en time til det sidste, afgørende pitch. De sidste detaljer skal finpudset og spændingen sitrer. Sådan var stemningen under Startupweekend i Aalborg, da vi fik en snak med facilitatoren Kyle Kesterson der var fløjet ind fra Seattle, for at holde styr på tropperne i Aalborg.

Det blev til en snak om Startup Weekend-konceptet, de trends han har set til de 15 startupweekends han har været til, og lidt om hvad der var gang i i Aalborg.

[styled_box title=”Stort tak til vores sponsor” color=”white”]Her til sidst skal vi lige huske og sige tak til vores sponsor Østjysk Innovation til Startup Weekend, der gør det muligt at vi kan dække den så intens. Har du det rigtige team med den rigtige ide, så har Østjysk Innovation “Clever money for Clever minds”, se mere på deres hjemmeside www.oei.dk[/styled_box]

Skriv et svar