Arkiver

Nyheder

Entrepreneur of the year blev Miinto

Den danske startup Miinto blev i går kåret som Entrepreneur Of The Year 2012 i kategorien startup. Juryen lagde stor især vægt på virksomhedens potentiale til at realisere høj vækst de kommende år.

Hele virksomhedens eksistensgrundlag hviler på en unik og innovativ idé inden for online webportaler. Butikkerne betaler et engangsbeløb for at blive eksponeret på Miinto, og jo flere produkter, butikken bidrager med, jo mindre tager Miinto i kommission. Således har selv små nichebutikker i mindre som større byer mulighed for at for at få kunder fra København – ja, faktisk fra hele verden.

”Historien om to handelsskoleelever, der på to år skaber en virksomhed med 150 ansatte, og som forleden blev børsnoteret – det er det, vi lever og ånder for i Entrepreneur Of The Year. At skabe et visionært og unikt koncept er én ting, men at gøre det på så kort tid og tilmed tiltrække investorer, der også tror på ideen, det er utrolig flot. Miinto spiller på alle tangenter, og de har formået at omsætte en brændende vision til vækst og virkelighed. Unge entrepreneurer som Konrad Kierklo og Mike Radoor bør være rollemodeller for fremtidens vækstskabere”, udtaler Carsten Collin, direktør for Entrepreneur Of The Year.

Historien bag Miinto
De to venner bag projektet, Mike Radoor og Konrad Kierklo, brugte al deres fritid i to år på at etablere Miinto, men måtte erkende, at drømmen ikke kunne bære på fuld tid, da de manglede kapital. På det tidspunkt vandt Mike Radoor en skæbnerejse til USA. Her mødte de Carsten Mikkelsen, der efterfølgende introducerede dem for Jesper Buch. De investerede i projektet og i samme omgang fik de tidligere styrmand fra Just-Eat, Morten Larsen med ind i folden, lyt til et podcast med Miinto

”Det er glædeligt for dansk erhvervsliv, at der er gode væksthistorier som Miinto at lade sig inspirere af. Det er meget positivt, særligt i disse krisetider, at vi har spydspidser, der kan vise vejen til vækst,” udtaler Ulla Brandt, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Vi ønsker Miinto stort tillykke og endnu engang kan de velfortjent stille en præmie på hylden og gå rundt med smil på læben og armene over hovedet.

Alle deltagerne i startup kategorien var:
Abeo
Autobutler
BigeFinancials
Blueprinter
Daspos
Effimat
Miinto
Pixel Pandemic
The Eye Tribe

Billede lånt af Miinto efter præmieoverrækkelsen

1 kommentar

Skriv et svar