Arkiver

Nyheder

Click A Taxi vinder over Danske Bank, Grundfos og IKEA i Danish App Awards

Den største prisuddeling for de populære smartphone apps, Danish App Awards, blev i weekenden afholdt i Dansk Design Center i København. 85 af de bedste apps fra virksomheder som Danske Bank, McDonalds, og Heineken var nomineret. Men det var danske Click A Taxi Der løb med sejren.

Danish App Awards blev afholdt for andet år i træk. Her hylder fagfolk både brugeroplevelsen og designet i apps, samt håndværket bag. I år blev Click A Taxi den store vinder.

Click A Taxi er Årets App 2012

App’en, der hurtigt skaffer dig en taxa, vandt hele tre priser. Både den største pris, nemlig Årets App, men også prisen for bedste brugeroplevelse og bedste rejse app.

“Click A Taxi er en flot, simpel og brugervenlig app, som gør det super nemt at bestille en taxa. Når du står i Madrid, ikke taler spansk, ikke ved hvad et trygt selskab er, så trykker du på app’en og 10 minutter senere er du på vej hjem på hotellet. App’en adskiller sig fra de øvrige nominerede, ved at kunne løse en ofte besværlig og tidskrævende opgave.” Siger jurymedlem i Danish App Awards og appudvikler i Robocat Willie Wu.

Julefrokostweekenden 1. december er årets travleste

Mere end 100.000 danskere brugere allerede Click A Taxi og der er særligt travlt i den kolde december måned med masser af julefrokoster.

”Vi havde en ny rekord med en firedobling af efterspørgslen på taxaer i denne weekend alene i Danmark. Heldigvis lykkedes det at skaffe en taxa til de fleste, men ventetiderne kan være lange. Vi kan kun opfordre til, at man væbner sig med tålmodighed og husker halstørklædet her i december”. Siger medstifter af Click A Taxi Nikolaj Køster.

De andre vindere

Foruden Click A Taxi var der følgende vindere ved Danish App Award 2012

  • App Of The Year: Click a Taxi (Click a Taxi)
  • Best Design: 101 Airborne (Robocat, BLINDesign)
  • Best Functionality: Life of George (LEGO, Hello Monday, EyeQue)
  • Best Usability: Click a Taxi (Click a Taxi)
  • People’s Choice: Danske Bank Tablet (Danske Bank, Trifork, in2media)
  • Aller Innovation Award: Block Struggle (Mathias Gruber)

Skriv et svar