Arkiver

Nyheder

Godt nytår fra Trendsonline.dk

Trendsonline.dk håber du har haft en god jul og et godt nytår!

Vi er i gang med et nyt år og efterdønningerne efter et nytår er langsomt ved at forsvinde. Vi håber du har nydt nogle dage off the grid og er klar igen, klar til at indtage markedsandele og skærpe jeres startup, så den kan blive endnu bedre. Trendsonline.dk håber at 2013 bliver ligeså fedt som det sidste og vi ser frem til det nye og og vi vil intensivere vores dækning af det voksende danske startupmiljø.

Der kommer til at ske meget fra vores side og vores fokus for at forbedre og eksponerer det danske startupmiljø bliver gjort endnu bedre, vi vil være til stede på alle relevante events, lokations og dække alle danske startups så godt det er muligt. Trendsonline.dk, vil desuden give et endnu bedre overblik over danske startups, give dem et endnu bedre fundaments for at finde penge.

Microinvestorer søger de rette teams
Som et andet nyt tiltag vil vi hjælpe en masse nye startups igang med deres projekter, dette kommer vi til at skrive meget mere om i januar. Men kort fortalt, så har vi et setup der kan hjælpe dig og en masse microinvestorer der vil investere i din idé. Så hvis du mener, du har det rigtige team med en eksekveringsplan for jeres idé, men mangler programmering-, design. eller business delen for at kommer videre, så skriv allerede til os i dag på dl@trendsonline.dk

Der kommer til at ske meget fra os, og du kan kun glæde dig for dette år bliver en milepæl for det danske startupmiljø, det er vi sikre på og hvis du har samme indstilling så kan det kun blive godt.

Godt nytår
Teamet bag Trendsonline.dk

Skriv et svar