Arkiver

Nyheder

Breaking news: Morten Lund giver ny startup luft under vingerne

Serie iværksætter Morten Lund er i følge vores research og kilder gået i gang med et nyt projekt. Sidst vi skrev om Morten Lund var hvor vi breakede nyheden om Morten Lunds bank projekt BankXO, denne gang går han efter en ny mastodont af en branche, flyselsskaberne.

[tweet https://twitter.com/ML/status/286897598550392833]

[tweet https://twitter.com/ML/status/287483338808254464]

Kompentasion fra flyselskaber
Vi kender det alle når man er ude og flyve, ja foundere af startups der er meget på vingerne kender det nok rigtig meget. Flyet er igen forsinket og hvad gør man. Man venter og venter og hvis det er helt galt så får man lidt vouchers til mad.

Men i følge Airhelp.org hjemmeside så er der mulighed for at få en ret stor kompensation, fra billetter / rejser der er op til syv år gamle.

Morten Lund vil med den nye startup Airhelp.org, gøre det nemmere at få denne kompensation

“Hvis man har været mere end 3 timer forsinket de sidste syv år, så har man ret til en kompensation på mellem 250 og 600 euro. “

Hvis Morten Lund kan få traction med denne startup, så kan det blive en bombe under flybranchen, og super interessant forretning for Airhelp.org. Når man som bruger har indsendt fly billetten til dem, så tager Airhelp.org sig af resten, man betaler kun hvis man får en kompensation, her skal man så af med 25% til Morten Lunds startup

Kæmpe potentiale
Lad os lave et tænkt eksempel. Med lidt hovedregning, i følge Flightstats.com og vores hypotese, så har der været 42 millioner forsinkelser de sidste syv år. Hvis hver af disse fly har haft et gennemsnit af 300 passagerer, og 1/10.000 passager benytter sig af Airhelp.org og får 250 euro i kompensation, så tjener Airhelp.org 78,75 mill. euro.

Vi forsøger i dette øjeblik at få en kommentar fra Morten Lund og høre om denne nye spændende startup.

Skriv et svar