Arkiver

Nyheder

Project Getaway Thailand 2013: Bo og arbejd i paradis!

Project Getaway er ikke bare endnu en iværksætterbegivenhed – her er tale om en komplet oplevelse. Det er et arrangement for eventyrlystne iværksættere med mod på store udfordringer i eksotiske omgivelser. Arrangementet går ud på, at en flok iværksættere bor og arbejder sammen i inspirerende omgivelser rundt omkring i verden. I år foregår Project Getaway in Thailand!

Project Getaway henvender sig til succesfulde og håbefulde iværksættere. Synes du, at det lyder fristende at tage springet ud i en tilfredsstillende livsstil, hvor stor succes, eventyr og en afbalanceret livsstil går hånd i hånd, så er Project Getaway måske noget for dig. Her får du muligheden for både at møde og arbejde med andre eventyrlystne iværksættere, leve livet på dine egne betingelser og forfølge og kick-starte dine drømme i paradis!

I år er det tredje år Project Getaway afholdes. Tidligere har arrangementet fundet sted på Bali i Indonesien, men i år foregår det på den lille dykkerø Koh Tao i Thailand. Det vil forløbe over en måned, med start den 9. april og slut den 9. maj 2013.

Project Getaway giver dig fire trin til at forfølge din drømmelivsstil.

Trin 1: Udtænke en unik forretningsplan eller tage din eksisterende forretning til det næste niveau

Alt du behøver, er en god idé og troen på at det kan gennemføres. Tidligere har der været deltagere fra hele verden og inden for mange forskellige discipliner – alt fra grafiske designere, advokater, forfattere, software- og webudviklere osv. Der er ingen begrænsninger, så længe du er passioneret og har et brændende ønske om at bo og arbejde i eksotiske omgivelser.

Trin 2: Tilmeld dig for at leve, arbejde og netværke i paradis for en måned

I løbet af de fire uger vil du bo på øen Koh Tao i lejligheder med fantastisk udsigt og perfekt vejr. Den skønne beliggenhed giver nem adgang til tropiske strande, natteliv, dykning osv. Du kan ligeledes møde fantastiske mennesker og opdage, hvordan man både bliver utroligt afslappet og produktiv.  Project Getaway mener, at årsagen til denne positive ændring er simpel: man bliver naturligvis mere produktiv og mindre stresset, simpelthen fordi man skifter til et afslappet, naturligt miljø.

Trin 3: Udfør din plan i et eventyr af komfortable omgivelser med andre inspirerende og håbefulde iværksættere

Project Getaway 2013 kan blive en livsændrende begivenhed for de tilmeldte. Deltagere deler tips og tricks, der kan hjælpe med at øge produktivitet og processer. Samtidig kan der skabes nye partnerskaber og virksomheder og det hele bliver sjovere, end hvis du havde gjort det alene. Det vil være muligt både at arbejde alene på egen virksomhed og deltage i workshops med fokus på at opbygge succesfulde virksomheder eller måske endda danne nye partnerskaber.

Trin 4: Nyd dit drømmeliv!

Ellers handler det bare om at nyde livet med de mange aktiviteter, der findes på Koh Tao såsom dykning, snorkling, surfing, wake-boarding, feste osv. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok! Project Getaway 2013 er en stor mulighed for en unik oplevelse.

1 kommentar

Skriv et svar