Arkiver

Nyheder

Bownty lancerer Deal Wallet

Det danske startup Bownty, der dagligt samler de bedste deals i Danmark, præsenterer nu en ny og funktionel service til forbrugerne. ”Deal Wallet” gør det muligt at samle og organisere købte deals på én samlet side, og desuden vil brugere modtage en påmindelse, så snart fristen for at indløse en deal nærmer sig.  

Forbrugere af deals skal ikke længere rode rundt med værdibeviser fra forskellige dealsider, og aldrig mere behøver de miste penge, fordi et tilbud ikke anvendes inden udløbsdatoen. Det er nogle af de fordele der følger med Deal Wallet – en ny service på Bownty’s hjemmeside, der forsimpler forbrugernes organisering af købte deals fra forskellige dealsider. Steffen W. Frølund, CEO og medstifter af Bownty, mener at det er åbenlyst, hvorfor forbrugere bør anvende Deal Wallet:

”Kort fortalt afhjælper servicen det fænomen, at en pæn andel, faktisk op til 20 % af de deals som forbrugere køber, aldrig bliver brugt. Forbrugeren får aldrig gavn af den besparelse de har fået ved at købe tilbuddet, fordi de glemmer de har købt det”.

Deal Wallet imødekommer kritikken af dealbranchen

Forbrugere og journalister har i en årrække kritiseret dealbranchen for ikke at levere en service, der kan påminde forbrugerne om tidsfrister for købte tilbud. Problemet med glemte tidsfrister er opstået, fordi danske forbrugerne ikke er loyale mod en enkelt dealside, men i stedet ”shopper” rundt på flere. Med købte deals fra forskellige sider bliver det hurtigt uoverskueligt, hvorfra tilbuddene er købt, og hvornår disse skal indløses. Kritikken er ikke blevet mindre af, at ikke-indløste deals er penge direkte fra forbrugernes lomme til virksomhederne bag tilbuddene. Enkelte sider har prøvet at levere services, der kan hjælpe forbrugerne, men aldrig før har det været muligt at samle værdibevis fra forskellige sider ét enkelt sted.

Flere fordele med den nye service

Deal Wallet afhjælper dette problem, og giver kort og godt forbrugerne overblik over deres købte deals. Alle deals tilføjes automatisk servicen, men det er også muligt manuelt at uploade værdibeviser i pdf-format, således disse er samlet og tilgængeligt et sted. Alle brugere af servicen modtager et notits fra Bownty per e-mail, så snart udløbstidspunktet for en deal nærmer sig. Dermed skal forbrugerne ikke længere selv holde øje med datoerne på deres købte tilbud. Deal Wallet giver endda mulighed for at invitere venner og familie til også at gøre brug af en deal. Således kan forbrugerne ikke blot glæde sig selv, men også de nærmeste med et godt tilbud.

Hos Trendsonline.dk er vi meget begejstrede for den nye service, og vi tror, at den vil være til glæde for mange af landets deal-forbrugere!

1 kommentar

Skriv et svar