Arkiver

Nyheder

Breaking news: Danske Preview networks solgt til Rightster

Den danske startup Preview Networks der blev stiftet af Peter Løvschall og Christian Zigler er i dag blevet solgt til Rightster.

Preview Networks er en video content-marketing platform for større og mindre brands og hjælper disse med at finde de bedste udgivere. Preview Networks opererer i dag i mere end 10 markeder, har kontorer i Berlin, Stockholm, London, Madrid, Paris, Milan og Københacn og samarbejder med mere end 300 udgivere. Preview Network, der er vokset sikkert siden de startede i København tilbage i 2004, de har modtaget en større investering fra Sunstone Capital, og blev sidste år nomineret til RED Herring samt vandt prisen Silver Stevie awarden 2012.

Andy Chen der er CEO for Preview networks udtaler sig:

Rightster køb af Preview Networks er en vigtig milepæl i vores historien. De seneste to år har vi haft stor succes, og væksten indenfor video content ser ud til fortsætte med at udvikle sig. Vi er glade for at Preview Networks passer ind i Rightster strategi og vi glæder os til at forene vores kræfter sammen med Rightster teamet.

Vi har prøvet at få en kommentar fra Sunstone Capital, dog uden held, men sammen med Christian Zigler følger vi op på historien. Christian har lovet han vil fortælle meget mere om forløbet og de tanker og følelser der er i forhold til at sælge en virksomhed, det kan du høre i et podcast senere på Trendsonline.dk

Skriv et svar