Arkiver

Nyheder

Endnu et dansk startup får succes på Kickstarter

Det danskproducerede spil Freedom Planet får succes på crowdfunding hjemmesiden Kickstarter. De har indsamlet 10 gange så meget, som de havde håbet på. Danskerne valgte at benytte sig af Kickstarter for at få finpudset spillet samt at opnå så mange spillere som muligt.

Freedom Planet er et high-speed platformspil, der har til formål at indfange ånden og den rå energi af 2D spil gennem en blanding af engagerende leveldesign og straight-up action. Spillet blev lanceret på crowdfunding hjemmesiden Kickstarter d. 15. januar i år og har på nuværende tidspunkt allerede nået deres mål på 2000 dollars – faktisk har de hentet 10 gange så meget, nemlig 20.000 dollars, som går til støtte til projektet.

Modsat mange andre projekter på Kickstarter, så eksisterede Freedom Planet før de lancerede på siden, og spillet har allerede en del indhold. Årsagen til at personerne bag Freedom Planet valgte at anvende Kickstarter, var derfor heller ikke at få gang i spillet, men derimod med et ønske om at få spillet finpudset og også at opnå så mange spillere som muligt.

Løbende bliver Kickstarter opdateret med de ting, som Freedom Planet bruger pengene til. Et eksempel er:

”UPDATE 2/7/2013 – We’ve added another stretch goal! If we reach $30,000 in the next week, we will personally guarantee improved pixel art for the game!” Skriver de på Kickstarter.

Hos Trendsonline.dk synes vi det er fantastisk at se endnu et dansk startup få succes på Kickstarter. Vi håber at se mange flere fremover!

Skriv et svar