Arkiver

Nyheder

WhichAirline.dk – en visuel søgemaskine

Whichairline.dk er en dansk, innovativ flysøgemaskine. Søgemaskinen gør alt besværet for dig, og finder ved hjælp af dens visuelle interface frem til de bedste flybilletter. Hjemmesiden søger i mere end 100.000 ruter og bringer resultaterne fra alle lavprisselskaber, herunder Ryanair, easyJet og Wizz Air.

I stedet for at vise en kaotisk liste over resultater sætter Whichairline.dk flyvningerne ind i nydelig arrangerede grafer med visuelle tips til flyvningens varighed og alle mellemlandinger. Den ny søgning vurderer både pris og varighed af flyvninger, og viser en liste over resultater af høj kvalitet sorteret i forhold til pris og varighed. Lange flyrejser med mellemlandinger straffes for den ekstra tid og vises kun på toppen, hvis prisen er væsentligt lavere end for et direkte fly.

”WhichAirline sigter mod at opnå en moderne brugergrænseflade ved at afvige fra den slags tekstbaseret layout, der stadig er typisk for søgemaskiner for flyrejser. Vi har visualiseret så meget information som muligt og gjort det muligt for brugeren intuitivt at finde de mest interessante flyrejsetilbud.” Udtaler Slawomir Budziak fra WhichAirline

WhichAirline mener, at  ”less can be more”, og derfor har de indført begrebet Quality Line, og på den måde slipper man for de fleste af de søgeresultater, som ofte slet ikke er aktuelle:

”alt under det [Quality Line] anses som en for dårlig mulighed. Kriteriet er et forhold mellem rejsens varighed og pris. Og ja, vi medtager alle lavprisflyselskaber. Selvfølgelig kan brugeren udvide søgningen samt om arrangere resultater, men standardindstillingen er «hvad du leder efter, er blot et par klik væk»”. Forklarer Slawomir Budziak fra WhichAirline

Hele tjenesten komplementerer flyselskabs- og lufthavnsdatabaser.

Skriv et svar