Arkiver

Nyheder

Memolane lukker ned

Det er trist for Trendsonline at offentliggøre at danske Memolane, en socialnetværkstjeneste, lukker ned – måske på grund af opkøb. Memolane blev stiftet under Startup Weekend og er sidenhen flyttet til San Fransisco. Det er en social media scrapbog, der samler alt hvad du gør på de sociale medier.

I går annoncerede The Next Web, at danske Memolane lukker ned, hvilket sandsynligvis sker fordi virksomheden er blevet opkøbt – dette er dog stadig usikkert. Memolane er en social media scrapbog, der samler alt hvad du gør på de sociale medier. Siden har eksisteret siden 2010 og har tilvejebragt 2,5 mio. dollars, men annoncerer altså i dag, at de lukker ned.

Erik Lagier udtalte til The Next Web, at han ikke kan dele nogen oplysninger om den anden virksomhed, som Memolane på nuværende tidspunkt lægges sammen med. Memolane har dog delt med offentligheden at de er:

“joining another company that will utilize the Memolane features in an expanded way, adding more value to all the great memories captured on social media.”

Memolane har dog ikke afsløret, hvilken virksomhed der er tale om, hvilket gør situationen lidt forvirrende.

Memolanes brugere behøver heldigvis ikke at være bange for at miste deres data fra siden, da Memolane udelukkende har trukket på allerede eksisterende data, delt fra en tredjeparts netværk. Memolane anbefaler brugerne at anvende TimeHop og JoliCloud som alternativer, skriver The Next Web

Eric Lagier har været et forbillede for deltagere på Startup Weekend, da det netop var her, det hele med Memolane startede.

”Jeg har en passion for innovation og skabe nye ting” Udtalte Eric Lagier i sin tid Trendsonline.dk

Hos Trendsonline.dk arbejder vi på at få en kommentar fra Eric Lagier – indtil da er det muligt at lytte til vores podcast med ham.

Skriv et svar