Arkiver

Nyheder

Breaking news: Javeleon opkøbt af amerikanske ZeroTurnaround

Javeleon der blev stiftet i 2012 af Allan Gregersen og Michael Rasmussen er i dag blevet opkøbt af det amerikanske startup ZeroTurnaround, der bl.a. står bag JRebel, et java udviklingsredskab. Javeleon begyndte som Allan Gregersens specialeprojekt ved Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på Syddansk Universitet. Og efter endt ph.d.-afhandling kom Michael Rasmussen undervejs kom med på projektet.

»Vores produkt eliminerer det skridt, at du normalt bliver nødt til at afslutte applikationen og starte den op igen, når du har ændret i koden. Det kan spare op til 20 procent af udviklingstiden,« udtalte den ene medstifter af Javeleon, Michael Rasmussen, til Version2 tilbage i august sidste år.

Javeleon har hele tiden set ZeroTurnaround som en af deres vigtigste forbilleder og konkurrent og med dagens opkøb får de sammen med ZeroTurnaround et bedre fundament for at skabe java udviklingsprodukter der kan hjælpe udviklere rundt i hele verden.

“Vi glæder os rigtig meget til at blive en del af ZeroTurnarounds team, og ser meget frem til at integrerer vores teknologi i JRebels produktlinie, udtaler Allan Gregersen og fortsætter. ZeroTurnaround har hele tiden været et forbilledet og deres succeshistorie har været med til vi har holdt troen på vi kan skabe lignende succes”

Skriv et svar