Arkiver

Nyheder

Gomore lancerer snart P2P biludlejning

Danmarks største samkørselsportal, gomore, er nu også på vej mod privatbiludlejning. Så snart er det ikke længere bare lift, du kan finde på sitet – de udvider konceptet, så det også gælder biludlejning mellem private.

Den positive udvikling inden for kollektive brug af personbiler fortsætter. Det er ikke længere end en lille måneds tid siden, at vi på Trendsonline.dk bragte nyheden om det nye danske startup MinbilDinbil, som er et bildelingssite for private kunder. Nu er Danmarks største samkørselsportal, gomore, snart klar med en lignende service. De udvider samkørselskonceptet til også at gælde privat biludlejning.

”Din bil koster penge når den står stille. Lej den ud til andre når du ikke selv bruger den. Det er nemt, sikkert og en god forretning”, skriver de på gomore.dk

Et medlemskab hos gomore er gratis, så du betaler kun, når du lejer din bil ud, eller hvis du er lejer, når du lejer en bil. Ifølge gomore.dk kan du tjene op til 25.000 kr. på at leje din bil ud. Det er op til dig selv at vælge, hvem du lejer din til, og også til hvilken pris. Samtidig er det også en god deal for lejerne, da privat biludlejning som oftest er billigere end traditionel biludlejning.

Gomore har også tænkt på sikkerhedsaspektet for både udlejer og lejer. Lejerne er dækket en specialforsikring udviklet af gomore i samarbejde med førende danske forsikringsselskaber, derfor risikerer du som udlejer ikke at skulle betale ekstra, hvis uheldet skulle være ude. Også som lejer er du dækket – udlejninger inkluderer nemlig både forsikring og vejhjælp.

Skriv dig op på gomore.dk, hvis du vil have flere informationer!

1 kommentar

Skriv et svar