Arkiver

Nyheder

BioQL og Mobilize Me vandt årets IT-awards

I går var der IT Awards i Fængslet i Horsens og der var nogle kendte startups med som vi på Trendsonline har skrevet og interviewet tidligere. Det var BioQL og Mobilize Me, der er et tidligere Accelerace projekt, der vandt på IT Awards.

“De har identificeret et stort og globalt problem der har international potentiale”, udtalte en af dommerne da prisen for årets IT-upcoming skulle kåres.

De er en forholdsvis ukendt startup mange ikke kender til og derfor er det endnu flottere de vandt foran lidt større og kendte startups som Remove The Background, hør vores podcast med Remove the Background og Rushfiles, hør vores podcast med Rushfiles.

Af andre prismodtagere var der:

Vinderen i Smart City kategorien:
Flex Cities

Vinderen i Årets IT-pris:
Forlaget Systime

Se video med Mobilize Me

Billedet er lånt fra Mobilize Me Facebook siden

1 kommentar

Skriv et svar