Arkiver

Nyheder

Janus Friis på vej med ny startup

Skype-millardæren Janus Friis er involveret i et nyt projekt, der skal fungere som mere end bare en inkubator eller accelerator, og udvikle forskellige produkter ved blandt andet at dele og genbruge diverse koder.

Et nyt projekt med Janus Friis i front søger en senior engineer, der, i følge jobopslaget, skal være med til at starte et nyt “one-of-a-kind” startup, som allerede er i fuld gang med at sammensætte et team.

Hvad virksomheden skal hedde eller mere præcist lave, er endnu hemmeligholdt, men jobopslaget lover, at vedkommende bliver betalt med top-lønninger og får frihed til at innovere alt det, denne lyster. Med Janus Friis i ryggen vil den daglige ledelse af den endnu ikke offentliggjorte virksomhed blive håndteret af Todd Berman, der blandt andet har været VP of Engineering i Rdio, der ligeledes blev startet af Skype grundlæggerne.

I følge jobopslaget vil en kommende senior engineer blandt andet skulle udnytte sine hacker-kvalifikationer og bygge genbrugelig infrastruktur og ikke mindst bidrage til at definere retningen for den kommende virksomhed, der er baseret i San Francisco.

Mere detaljeret bliver beskrivelsen af virksomheden ikke, men her på Trendsonline vil vi følge det nye startup med interesse.

Skriv et svar