Arkiver

Nyheder

Smartplan lancerer automatisk vagtplanlægning

Ung softwarevirksomhed i hjertet af Aarhus kæmper mod tiden. På 16 uger vil de udvikle og lancere et nyt system til vagtplanlægning. Projektet er netop gået ind i uge 12, og har mindre en 35 dage til åbningsdagen. Hele forløbet dokumenteres på denne blog.

“Hver eneste dag kæmper vi mod tiden. Men vi vil vise, at god software kan udvikles under både økonomisk og tidsmæssig begrænsning.” Udtaler Peter Møller, som er medstifter af Smartplan.

Der er ingen funding, ingen kæmpe hær af programmører, ingen fancy kontorlokaler eller afdelinger i San Francisco. Blot tre skriveborde i et lille kontor i Mejlgade i Aarhus.

Markedet for vagtplanlægning er stort, og der er mange om buddet. Alligevel spår de tre stiftere en stor fremtid for Smartplan. Smartplan adskiller sig fra andre vagtplanlægningssystemer ved at gøre vagtplanlægningen til en 1-2-3 proces.

“Det skal være hurtigere og mindre frustrerende at lægge vagtplaner. Vagtplanlægningen er for mange et uoverskueligt puslespil i Excel. Det puslespil kan Smartplan løse.” Siger Mathias Aggerbo, der sammen med Peter Møller ejer virksomheden bag Smartplan.

Med et simpelt design og færre funktioner end konkurrenterne, henvender Smartplan sig til mindre virksomheder. I følge deres hjemmeside bliver systemet mere fleksibelt og hurtigere at bruge. Der lægges op til at systemet på magisk vis kan lægge vagtplanen for vagtplanlæggeren. Om det bliver tilfældet må tiden vise. Imens tikker uret frem mod d. 3. juni, hvor holdet bag Smartplan åbner dørene til systemet.

Indtil videre er der ikke oplyst noget om prissætningen, men rygtet siger, at systemet introduceres med en startpris på under 100 kr. om måneden.

Skriv dig op til lanceringen eller læs mere om Smartplan på deres hjemmeside.

Hos Trendsonline.dk synes vi det er et fedt projekt, og vi krydser fingre for, at de når deres mål om et færdigt vagtplanlægningssystem i løbet af de 16 uger!

1 kommentar

Skriv et svar