Arkiver

Nyheder

Dinero – Martin Thorborg satser på online økonomisystem

Endnu et online økonomisystem er på markedet. Amino og Kassekladde.dk er gået sammen om et onlinesystem til styring af økonomi og fakturaudskrivning – resultatet er Dinero.

”Dinero Faktura er en service, hvor små virksomheder gratis kan sende fakturaer ud, både til private og virksomheder, men også via EAN numre til det offentlige. Når man har sendt en faktura, kan man se, om modtager har fået den, hentet den og/eller printet den. Til juli kommer vi med et fyldt økonomisystem, så ved at give Fakturadelen væk, håber vi folk vil opgradere til den betalte version, som nok kommer til at koste 99 kr. / måned,” fortæller Martin Thorborg.

Dinero blev til som resultat af en frustration over manglen på et brugervenligt økonomisystem. På Dinero.dk skriver de:

”I 2010 sad to frustrerede freelancere, David Andersen og Anders Hørsted og svedte over deres firmaregnskaber. De ville gerne have et regnskabssystem der kunne hjælpe dem med at sende fakturaer, lave momsregnskab m.m. Men de systemer der var i markedet, lignede alle noget som var lavet i firserne og dertil var de svære at bruge.”

På den baggrund lavede de Kassekladde.dk, som hurtigt fik succes – dog var der brug for en investor, hvis projektet skulle udvikle sig.

”I den anden ende af byen sad Martin Thorborg og de andre iværksættere i Amino og ærgrede sig over de samme udfordringer, som David og Anders havde haft. Hvorfor var der ikke et eneste brugervenligt økonomisystem på markedet, som dækkede behovene for freelancere, foredragsholdere, håndværkere, konsulenter og alle de andre små forretningsdrivende?” skriver de på Dinero.dk.

De to parter, Kassekladde.dk og Amino, fandt hinanden og stifede sammen Dinero, som i dag har mere end 2200 virksomheder, der benytter servicen.

3 kommentarer

Skriv et svar