Arkiver

Nyheder

Bredbåndsmatch.dk finder det rette internet

Bredbåndsmatch.dk kan forbrugere få hjælp til at finde det rette internet. Siden er drevet af en gruppe studerende fra Aarhus.

Virksomheden har kontor i Studentervæksthus Aarhus, der er et iværksættermiljø for studerende.

Hjemmesiden har snart eksisteret i et år, og har siden starten haft over 85.000 unikke besøg. Siden hjælper forbruger med at vælge det rigtige internet. Virksomheden lægger vægt på, at indholdet er af en høj kvalitet, så forbrugeren får den bedste hjælp. Det betyder blandt andet, at der er varieret indhold og fokus på et sprog, der er let at forstå for alle.

”Derfor har vi ansat en journalist til at skrive alt indholdet. Vi har et par hundrede artikler på siden, så vi rammer folk, uanset om man er helt ny foran computeren, vil have et overblik over mulighederne på markedet, men vi har også indhold til de mere erfarne brugere, der kan læse aktuelt indhold om ny teknologi,” siger idémanden bag startup-virksomheden Jakob Pedersen, der ved siden af iværksætteriet læser informationsvidenskab på Aarhus Universitet.

Bredbåndsmatch.dk tjener penge, når de besøgende køber en forbindelse efter at have klikket på et af linkene på siden. Siden lægger vægt på at være åbne omkring, hvordan man tjener penge, og eksempelvis er der et ikon ved alle links, der kan give kommission.

Studerende og iværksætter
Folkene bag virksomheden kombinerer studieliv og iværksætterarbejdet. Det lykkes dog fint, og der har allerede været flere succeshistorier for det unge startup. Bredbåndsmatch.dk har netop været i Go’ Morgen Danmark, hvor den var omdrejningspunktet for et indslag om at finde bredbånd. I efteråret var virksomheden også nomineret til Best Student Startup ved Nordic Startup Awards.

”Det har naturligvis været nogle rare skulderklap, og det viser, at vi gør en del af tingene på den rigtige måde. Men vi vil naturligvis fortsat arbejde på at blive endnu bedre, så vi kan hjælpe endnu flere,” siger Jakob Pedersen.

Bredbåndsmatch.dk har som mål, at den skal være den bedste kilde, når forbrugeren skal finde nyt internet. Ved hjælp af høj kvalitet på både funktioner og indhold håber virksomheden at kunne tiltrække besøgende, der er interesserede i bredbånd, så siden fortsat kan blive videreudviklet med nye funktioner og opdateret indhold.

Hos Trendsonline.dk synes vi, det er godt gået! Det er godt at se, at man kan drive et startup ved siden af studierne – forhåbentlig en inspiration for andre studerende, der går med en iværksætter i maven.

Skriv et svar