Arkiver

Nyheder

Sommeren nærmer sig også for Trendsonline.dk

Sommeren nærmer sig og flere og flere går på en velfortjent ferie sammen med deres familie og venner. Hos Trendsonline.dk går vi også lidt ned i kadence på antallet af artikler pr. uge, uden dog helt at lukke helt ned. Hvis der er gode historier derude, prøver vi at dække dem så godt som muligt.

Iværksættere, kærester og børn
Som startup handler det om at kunne priotere tiden bedst muligt, det handler også om at få nye impulser i hverdagen, der er med til at gøre dig som founder endnu stærkere. For undertegnede kommer der i det næste lange stykke tid en masse impulser fra min familie. For jeg er i den lykkelige situation, at jeg d. 21 juni blevfar til en lille dreng. Hele dette emne omkring at være far, have kone, kæreste, er et emne vi vil tage op og i et fremtidigt podcast eller artikel serie.

X by night
Det lyder måske som noget man kan finde under en af de mere lumre kategorier i Netflix eller hvis man er til brick and mortar på øverste hylde i Blockbuster. Det er det faktisk ikke, det er en revival eller en udvidelse af vores populære podcast Silicon Valley by Night. Hvorfor ikke lave et roadtrip i efteråret rundt i landet og lave podcast på forskellige lokationer rundt i landet. Det er det vi vil prøve at gøre og nu mangler vi bare de rigtige lokationer. Så hvis du har nogle forslag så skriv til os eller skriv dem nedenfor.

Rigtig god sommer, we love startups and all the people behind…

Skriv et svar