Arkiver

Nyheder

Everplaces åbner sin API

Tine Thygesen Opbygge Teams Trendsonline

I et interview på Arctic Startup fortæller CEO i Everplaces, Tine Thygesen, at startuppen er klar til at åbne deres API for kommercielle brugere som hoteller og andre i rejseindustrien.

Everplaces vil nu åbne op og dele deres API i et forsøg på at give sine dataset mere værdi for brugerne. På den måde kan hoteller og generelt rejseindustrien øge deres mulighed for at blive opdaget af Everplaces’ rejsende brugere.

“Insider tips er det bedste aktiv, når folk rejser, og vi gør det nu muligt for hoteller og så videre bruge disse som en differentierende faktor,” siger CEO Tine Thygesen til Arctic Startup.

Skridtet med at åbne sin API til andre parter vil også give Foursquare konkurrence. Det amerikanske sociale medie er lige pt. den mest benyttede API, når det kommer til brugen af lokationsdata. Det har dog også gjort indholdet mere og mere rodet, hvilket Everplaces altså kan tilbyde et alternativ til.

“Vi tror stadig meget på bookmarking og privat deling, men vi har lært, at vores brugere vil have crowdsourced indhold også. For at sikre kvaliteten af det filtrere vi indholdet flere gange og på flere måde, så hvad man i sidste ende ser er kun omkring en procent af vores data,” siger Tine Thygesen til Arctic Startup.

Skriv et svar