Arkiver

Nyheder

Vind en tur til Tel Aviv hvis dit startup er et guldæg

Det er andet år at Guldæg konkurrence bliver afholdt, sidste år vandt startuppet Hello World Mobile. I år giver Guldægget igen et startup muligheden for at vinde en tur til Israel, som er det næstmest indflydelsesrige ecosystemi verden kun overgået af Silicon Valley.

Guldæg er en international iværksætterkonkurrence, hvor danske unge talentfulde startups får en unik chance for at vise deres projekter frem både på den danske og internationale scene. Bag projektet står stærke partnere som det israelske udenrigsministerium, Saxo Bank, Microsoft Bizspark og Berlingske Media.

De tre bedste projekter går videre
Det er en kompetent jury der vurderer de indsendte forslag og efter første votering sendes de tre bedste projekter videre til finaledagen. På finaledagen skal der pitches overfor juryen den 24. september hos Saxo Bank i Hellerup. Juryen består af Lars Seier Christensen – Saxo Bank, Tommy Ahlers – Podio, Morten Wagner – Freeway, Anette Nørgaard – Microsoft Bizspark og Søren Dietrichsen – Berlingske medier

Førstepræmien er unik og giver vinderen et ophold i Tel Aviv sammen med 12 andre inspirerende iværksættere fra hele verden. Under opholdet får vinderen adgang til et program spækket med lærerige workshops og foredrag og mulighed for at sparre med lokale israelske startups og investorer.

Se mere og tilmeld dit projekt på Guldæg

Skriv et svar