Arkiver

Nyheder

Ny ekspertblog for iværksættere

Fra midten af august kan iværksættere søge inspiration i en ny iværksætter-blog, hvor en række eksperter deler ud af deres erfaringer inden for alt lige fra regnskab til markedsføring. Bloggen har fået navnet “Kræs”, og bag den står regnskabsprogrammet e-conomic.

Regnskabsprogrammet e-conomic vil mere end blot tilbyde sine kunder support i brugen af det online redskab. Blandt sine kunder har virksomheden bemærket, at kunderne har haft interesse i en mere bred støtte til livet som iværksætter.

“Derfor ville vi gerne starte projekt op. Vi kender jo selv til opstartsvanskeligheder og vil gerne støtte iværksætterånden derude,” fortæller administrerende redaktør for bloggen, der har fået navnet “Kræs”, Maria Edlefsen.

Der findes allerede mange forskellige blogs, der henvender sig til iværksættermiljøet, men Maria Edlefsen mener alligevel, at der er plads og behov for en blog som “Kræs”.

Vi kommer hele vejen rundt. Mange glemmer mennesket bag virksomheden – hvad enten det er en mor med fire børn, der driver det ved siden af, eller om man arbejder fuldtid. Det at starte virksomhed er et også personligt projekt,” forklarer hun.

E-conomic og Maria Edlefsen har indtil videre samlet en gruppe af ekspertbloggere sammen, der hver især skal bidrage med insights og erfaringer fra livet som iværksætter – hvad enten det drejer sig om betalingsløsninger, prissætning eller andet. Derfor er der hele 22 bloggere klar, når der i midten af måneden er tæppefald for bloggen.

“Det har været en meget organisk proces, hvor vi har fundet ud af, hvem der har haft overskud til det og har haft lyst – for der er ingen af vores bloggere, der får betaling for det,” siger Maria Edlefsen, der heller ikke vil afvise, at gruppen kan vokse sig endnu større.

Planen er, at bloggen vil blive opdateret med nye indlæg to til tre gange om ugen, og derudover vil bloggen hver måned besøge en succesrig virksomhed, en iværksætter eller en opstartsvirksomhed og dermed give brugerne et blik ind i forskellige verdener. Alt dette bliver det muligt at dykke ned i, når bloggen går online d. 15. august.

1 kommentar

Skriv et svar