Arkiver

Nyheder

Accelerace er klar med efterårets deltagere til deres acceleratorprogram

Accelerace er klar med næste hold af startups, der skal gennem deres vækstprogram. Tidligere har ConferizeBowntyGraduatelandShopbox og mange flere haft succes med at vækste deres startup og finde kapital gennem forløbet.

Deltagerne bliver en del af “klubben” og får en unik fornøjelsen af Bill Joos og Ted Zoller fra Kaufmann Foundation og mange andre internationale profiler, der hver især vil klæde det enkelte startup bedre på til fremtidig vækst og søgning efter kapital.

Dette års deltagere har også et par gamle kendinge i Trendsonline.dk regi, vi har tidligere interviewet Delogue, Rushfiles, Telemetric. Vi glæder os igen i år til at følge forløbet med en række interviews med deltagerne og vores tilstedeværelse til de forskellige arrangementer. Alle deltagerne er listet nedenunder:

CathVision
Cibres Development ApS /EYE-GO
Delogue.com
Hør vores interview med Delogue her
FreeTrailer
Global Gravity
Goloo
Inno Power
Innovision
Ivisys
Klean Security
Kroma
Lynex
Masajo (IS Peak)
Maysound
Medichanical Engineering
Pirutech
PixieGene
Quickfill Products
Rushfiles
Hør vores interview med Rushfiles her
Sensorist
Shoptimizer
Solural Pharma
SoundFocus
Telemetric
Læs vores interview med Telemetric her
Uniwise
Urologic

1 kommentar

Skriv et svar